Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
% 1
Dünyada Gıda Terörü
Satışta
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
25.00 TL
22.92 TL+KDV
% 19
Vegan Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
18.00 TL+KDV
% 10
Gastronomi Bilimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
19.00 TL
15.83 TL+KDV
% 1
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 198 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
22.92 TL+KDV
% 10
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı
Satışta
ISBN: 978-605-944-088-2, Türkçe, 2017, 312 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20.00 TL
16.67 TL+KDV
% 19
Gıda Mühendisliğine Giriş
Satışta
ISBN: 978-605-320-151-9, Çeviri: Taner BAYSAL (5. basımdan çeviri), Türkçe, 2015, 884 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
60.00 TL
45.00 TL+KDV
% 19
Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
40.00 TL
30.00 TL+KDV
% 1
Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-937-0, Türkçe, 2015, 217 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
22.00 TL
20.17 TL+KDV
% 1
Hazır Yemek Sistemleri
Satışta
ISBN: 978-605-448-584-0, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
26.00 TL
23.83 TL+KDV
% 1
Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
27.00 TL
24.75 TL+KDV
% 1
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
22.00 TL+KDV
% 1
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
28.00 TL
25.67 TL+KDV
% 1
Gıda Mikrobiyolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-479-806-3, Türkçe, 2013, 264 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20.00 TL
18.33 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 1
Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Satışta
ISBN: 978-605-479-888-9, Türkçe, 2014, 566 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
38.00 TL
34.83 TL+KDV
% 10
A\'dan Z\'ye Gıda Katkı Maddeleri
Satış Dışı
ISBN: 978-605-521-685-6, Türkçe, 2014, 248 sayfa, (14x21 cm2), 1. hamur kağıt.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 19
Gıda Biyoteknolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-133-134-8, Türkçe, 2014, 494 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kağıdı.
32.40 TL
24.30 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 19
Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknolojiler
Satışta
ISBN: 978-605-133-330-4, Türkçe, 2012, 434 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
33.00 TL
24.75 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 19
Gıda/Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
18.75 TL+KDV
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Satış Dışı
ISBN: 97-9975-0401-908, Çeviri: Yılmaz SEKİN, Türkçe, 4. basım, 2006, 400 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
27.55 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Gıda Teknolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-975-8326-43-0, Türkçe, 2007, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.00 TL
14.17 TL+KDV
Baskısı tükendi.