Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
% 19
Gıda Biyoteknolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-133-134-8, Türkçe, 2014, 494 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kağıdı.
32.40 TL
24.30 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 19
Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknolojiler
Satışta
ISBN: 978-605-133-330-4, Türkçe, 2012, 434 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
33.00 TL
24.75 TL+KDV
% 19
Gıda/Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
18.75 TL+KDV
% 10
Gıda Teknolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-975-8326-43-0, Türkçe, 2007, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.00 TL
14.17 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Gıda Endüstrisinde \
Satışta
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
18.00 TL
15.00 TL+KDV
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Satış Dışı
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0.00 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 21
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
Satışta
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
7.50 TL
5.49 TL+KDV
% 21
Gıda Endüstrisi Makineleri
Satış Dışı
Gıda Endüstrisi Makineleri
16.20 TL
11.85 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
50.00 TL
39.35 TL+KDV