Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
Satışta
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
14.58 TL+KDV
% 10
Banket ve Servis Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-075-2, Türkçe, 2017, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
14.58 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
14.58 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
Satışta
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
16.25 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Satışta
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
13.75 TL+KDV
% 19
Turizm Sektöründe Mutfak Hizmetleri
Satış Dışı
ISBN: 978-9755-91403-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 102 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
14.00 TL
10.50 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
Satışta
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
% 10
Pişirme Yöntemleri
Satışta
ISBN: 97860-55-216-092, Türkçe, 2012, 329 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
% 10
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I - II
Satışta
ISBN: 9786-05-5216-016, Türkçe, 2012, 130 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
13.50 TL
11.25 TL+KDV
% 10
Slow Food ve Gökçeada: Yönetsel Bir Yaklaşım
Satış Dışı
ISBN: 9789-758-969-586, Türkçe, 2007, 128 sayfa, (13x19 cm2), kiitap kağıdı.
12.50 TL
10.42 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
Satışta
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Servisi
Satışta
ISBN: 97811-111-402-29, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
% 19
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
Satışta
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
38.00 TL
28.50 TL+KDV
% 10
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-975-8969-19-6, Türkçe, 2012, 276 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
13.50 TL
11.25 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
19.00 TL
15.83 TL+KDV
% 10
Beslenme ve Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
19.50 TL
16.25 TL+KDV
% 10
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-86-9, Türkçe, 3. basım, 2010, 456 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Konaklama ve Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Tekniği ve Uygulamaları
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2. basım, 2009, 224 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
8.50 TL
7.08 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Profesyonel Restoran Yönetimi [İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar]
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-59-3, Türkçe, 1. basım, 2010, 368 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
19.00 TL
15.83 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Satışta
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
16.50 TL
13.75 TL+KDV