0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği
Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği
Bal Arısı Biyolojisi ve Yetiştiriciliği
  • Yazar:Sibel SİLİCİ (Doç.Dr.)
  • Liste Fiyatı : 400,00
  • 340,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :340,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Efil/Eflatun Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Stokta kalmamıştır!

Günümüzde gelişmiş teknolojiye sahip olmamıza rağmen çiçeklerden nektar toplayıp bal üretmemiz mümkün değildir. Mükemmel işbirliği, dayanışma, çalışma ve özveriyle öncelikle sofralarımızdan eksik etmediğimiz, şifa kaynağı bal ile çok değerli biyolojik aktivitelere sahip arı sütü, propolis, polen ve arı zehrini üreten bal arısının hayatımızda ne kadar önemli rolü olduğu tartışılmaz.,

Doğayı ve doğadaki yaşamı iyi tanımak gerçek yaşamın ta kendisidir. İnsan ancak doğayla dost ve onunla iç içe olabildiği sürece var olabilecektir.Bu anlamda bal arısını iyi tanımanın ilk evresi bal arısı biyolojisini öğrenmek onun böcekler dünyasındaki yeri ve ilişkilerini iyi tanımaktır.Daha sonra da yetiştiricilik konusunda teknik bilgileri edinmek gerekir. Bu sebeplerle detaylı açıklamalarla ve resimlerle desteklenmiş bu kitabın bilimsel anlamda öğrencilerimiz, arıcılarımız ve bu işle uğraşanlar dışında da konuya ilgi duyan tüm insanlara faydalı olabileceğini düşünüyoruz.

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
170 TL 340 TL
113.33 TL 340 TL
85 TL 340 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 16
Türkiyenin Nektarlı Bitkileri Polenleri Ve Balları
ISBN: 978-9944-341-67-7, Türkçe, 2008, 352 sayfa, (17x24,5 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
750,00
630,00