Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     

Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi
ISBN: 978-605-5681-86-9, Türkçe, 3. basım, 2010, 456 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
  • Yazar:Ahmet AKTAŞ (Prof. Dr.)
  • Liste Fiyatı : 15.00 TL
  • 13.50 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 10
  • İndirimli Fiyatı :13.50 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satış Dışı
Baskısı tükendi.

 

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla gelişmekte olan ağırlama hizmet işletmelerinin gereksinim duyduğu ilgili ve deneyimli yiyecek ve içecek yöneticileri ve personelinin yetişmesi yanında mevcutlarının da bilgi eksikliklerini gidermeye yöneliktir.


Diğer yandan, ülkemizde turizm ve otel işletmeciliği eğitiminde faaliyet gösteren örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temel derslerinden biri olan Yiyecek ve İçecek Yönetimi ders kitabı boşluğunu da doldurmuştur.

İçerik

1. Bölüm: Ağırlama ve Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Önemi


2. Bölüm: Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Menü Planlaması, Geliştirme ve Fiyatlama


3. Bölüm: Yiyecek İçecek Bölümü Mutfak Planlaması4. Bölüm: Yiyecek ve İçecek Kontrol Sistemi (Süreç) Anlamı ve Amaçları

5. Bölüm: İçecek Maliyet Kontrol Süreci

6. Bölüm: Ağırlama Hizmet İşletmelerinde İşgücü Maliyet kontrolü

7. Bölüm: Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Ziyafet ( Banquet ) Organizasyonu Önemi ve Yönetimi


8. Bölüm: Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrol Yöntemleri

9. Bölüm: Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Departmanı İş Tanımları

 

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
6.75 TL 14 TL
4.5 TL 14 TL
3.38 TL 14 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
17.55 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 8
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
32.30 TL+KDV
% 39
Besinler Ve Beslenme
ISBN:975-591-432-3, Türkçe, 2003, 108 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
15.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Menü ve Yönetim
ISBN: 978-975-8969-32-3, Türkçe, 2013, 288 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 1. hamur kağıt.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-975-8768-09-3, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.50 TL
29.25 TL+KDV
% 15
File Lokantası Özel Menü: Eğitimde Temel Kavramlar
ISBN: 978-605-364-048-6, Türkçe, 2013, 112 sayfa, (14x20 cm2), 1. hamur kağıt.
21.50 TL
18.28 TL+KDV
% 15
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
55.50 TL
47.18 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.