0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
  • Yazar:Sıdıka BULDUK (Prof. Dr.)
  • Liste Fiyatı : 18.00 TL
  • 16.20 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 10
  • İndirimli Fiyatı :16.20 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

 

Beslenme, besin öğesi, sağlık ve eğitim ilişkisi, beslenme sorunlarının temel nedenleri, yeterli dengeli beslenme, yetersiz beslenme, dengesiz beslenme ve zararları, sindirim, emilim, karbonhidratlar, lipitler, proteinler, nükleik asitler, enzimler, hormonlar, enerji metabolizması, su ve mineraller, vitaminler, besin grupları, yemek planlama, mönü hazırlama, standart yemek tarifleri geliştirme konuları ele alınmıştır.

 İçerik

1. Bölüm : Beslenme Öğesi ve Sağlık
2. Bölüm : Karbonhidratlar, Lipidler, Proteinler
3. Bölüm : Enerji Metabolizması
4. Bölüm : Su ve Mineraller
5. Bölüm : Vitaminler
6. Bölüm : Besin Grupları

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
8.1 TL 16 TL
5.4 TL 16 TL
4.05 TL 16 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
17.55 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 8
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
32.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-975-8768-09-3, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.50 TL
29.25 TL+KDV