0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Turizm Hukuku ve Mevzuatı
Turizm Hukuku ve Mevzuatı
ISBN: 978-975-8969-97-5, Türkçe, 2008, 448 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 1. hamur kağıt.
Satışta
Adet

 

Menü, müşterinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için stratejik planlara dayanan pazarlama çabalarının sonucudur. Tüm yiyecek-içecek yönetim sistemleri, menü ile başlar. Yiyecek-içecek faaliyeti farklı yemek öğünleri ve farklı mevsimler itibarıyla farklı menüleri gerektirir. Hem ön hizmetler hem de arka hizmetler dikkate alınarak geliştirilen menü, gerekli kaynakları belirler ve böylece hangi özel denetim sistemlerinin zorunlu olduğunu gösterir. Menü, sadece hangi kaynaklara ihtiyaç duyulduğunu değil, aynı zamanda bu kaynakların nasıl kullanıldığını da gösterir. Diğer yandan menü, bir yiyecek-içecek tesisi için hem en güçlü pazarlama aracı hem de en temel ve en önemli denetim aracıdır.

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
9 TL 18 TL
6 TL 18 TL
4.5 TL 18 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 9
Toplantı Yönetimi
ISBN: 978-605-133-092-1, Türkçe, 2011, 292 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
28.00 TL
25.50 TL+KDV
% 10
Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 9789-758-3261-81, Türkçe, 2017, 258 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
% 10
Turizmde Devre Mülk - Devre Tatil
ISBN: 975-8969-83-8, Türkçe, 1. basım, 2006, 216 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
12.50 TL
11.25 TL+KDV
% 10
Turizm Sosyolojisi
ISBN: 978-975-8326-75-9, Türkçe, 2009, 208 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Turizm Pazarlaması
ISBN: 978-975-8326-77-5, Türkçe, 2007, 528 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Kongre Turizmi ve Fuar Organizasyonları
ISBN: 975-8326-74-0, Türkçe, 1. basım, 2006, 264 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Konaklama İşletmelerinde Çağdaş Kat Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 975-8326-87-2, Türkçe, 2014, 304 sayfa, (18,5x24,5 cm2), 2. hamur kağıt.
20.00 TL
18.00 TL+KDV
% 10
Konaklama İşletmelerinde Önbüro Operasyonları ve Yönetimi (Örnek Önbüro Modülleri)
ISBN: 978-975-832-668-6, Türkçe, 2014, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
22.50 TL+KDV
% 10
Servis Tekniği ve Yönetimi
ISBN: 978-975-8326-99-0, Türkçe, 2014, 224 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turizm İşletmelerinde Çağdaş Yönetim Teknikleri
ISBN: 978-9944-223-10-2, Türkçe, 2007, 328 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
% 10
Turizm ve Çevre
ISBN: 978-975-8326-90-2, Türkçe, 2012, 219 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
ISBN: 975-8969-18-8, Türkçe, 2010, 256 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turizmde Etik
ISBN: 978-975-8969-76-5, Türkçe, 2006, 280 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 1. hamur kağıt.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Turizm Pazarlaması
ISBN: 978-975-8969-69-2, Türkçe, 2010, 320 sayfa, (18,5x23,5 cm2), 2. hamur kağıt.
24.00 TL
21.60 TL+KDV