0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
ISBN: 978-605-448-574-1, Türkçe, 2012, 414 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Şahsene ANAR
  • Liste Fiyatı : 42.50 TL
  • 40.38 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 5
  • İndirimli Fiyatı :40.38 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Dora Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Etin Histolojik Yapısı
 
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler

Etlerin Soğutulması ve Dondurulması

Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri

Sucuk Üretim Teknolojisi

Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
20.19 TL 40 TL
13.46 TL 40 TL
10.1 TL 40 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Topraksolucanları - Biyolojileri, Ekolojileri, Zirai Yönleri, Türkiye Türleri Ve Türlerin Taksonomik Özellikleri
ISBN: 978-605-320-767-2, Türkçe, 2017, 182 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
23.00 TL
19.55 TL+KDV
% 15
Balıklarda Üreme
ISBN: 978-605-320-441-1, Türkçe, 2016, 230 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
27.00 TL
22.95 TL+KDV
% 21
Omurgalı Hayvanlar
ISBN: 975-7477-52-4, Türkçe, 2009, 858 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
74.50 TL
58.86 TL+KDV