0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Genel Meyvecilik (Meyve Yetiştiriciliğinin Esasları)
Genel Meyvecilik (Meyve Yetiştiriciliğinin Esasları)
ISBN: 978-605-133-253-6 , Türkçe, 2014, 492 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
Satışta
Adet

Türkiye, coğrafyası itibariyle kültür bitkilerinin yetiştiriciliğine uygunluğunun yanı sıra, birçoğunun da gen kaynağı durumundadır; meyvecilik açısından da önemli bir konuma sahip olup, âdeta meyvecilik kültürü ve gen kaynağının tarihi bir müzesi görünümündedir.

Türkiye bazı meyve türleri üretimi ve ihracatı açısından ilk sıralarda yer alırken, yaklaşık toplam 40 milyon hektar olan tarım alanın % 5.3'ünü meyvecilik alanları oluşturur. Üretilen yaklaşık 16 milyon ton meyvenin çok azı ihraç edilmektedir. Türkiye, ihraç meyvelerden fındık, kuru üzüm, kuru incir ve kuru kayısı ve kiraz da dünyada oldukça önemli konumdadır. Meyvecilikten elde edilen gelirin düzenli ve devamlı olması; bilinçli bir yetiştiriciliğin hasat sonrası uygulamalarla bütünleşmesi ile mümkündür.

Paylaşımcı bir yaklaşımla yazılan bu eser; konularında uzman 14 akademisyen ve araştırıcının katkılarıyla 13 bölümden oluşmaktadır. Sabır ve titizlikle hazırlanan eser öncelikle, "genel meyvecilik" dersi alan öğrencilere ve meyvecilikle ilgilenenlere yararlı olacaktır.
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
16.15 TL 32 TL
10.77 TL 32 TL
8.08 TL 32 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Sebzecilik
ISBN: 978-605-320-608-8, Türkçe, 2017, 304 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
35.00 TL
29.75 TL+KDV