0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi  2
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 2
ISBN: 978-60-51330-938, Türkçe, 1. basım, 2011, 650 sayfa, (17x25 cm2), kitap kağıdı.
  • Yazar:Bekir Sıtkı CEMEROĞLU
  • Liste Fiyatı :
  • Ürün İndirim Oranı :% NAN
  • İndirimli Fiyatı :
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satış Dışı
TDK Bilim stoklarında tükendi.

Konu Başlıkları

Meyve Sebzelerin Çeşitli Yöntemlerle Muhafazasında Uygulanan Önişlemler

Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Muhafaza Edilmesi

Konserve Üretim Teknolojisi

Salça Üretim Teknolojisi

Reçel – Marmelat Üretim Teknolojisi

Kurutma Teknolojisi
 
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Sebzecilik
ISBN: 978-605-320-608-8, Türkçe, 2017, 304 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
35.00 TL
29.75 TL+KDV
% 8
Genel Meyvecilik (Meyve Yetiştiriciliğinin Esasları)
ISBN: 978-605-133-253-6 , Türkçe, 2014, 492 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
35.00 TL
32.30 TL+KDV