Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     

Profesyonel Restoran Yönetimi [İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar]
ISBN: 978-605-5681-59-3, Türkçe, 1. basım, 2010, 368 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
  • Yazar:Kurtuluş KARAMUSTAFA
    Şenol ÇAVUŞ
    Mehmet SARIIŞIK
  • Liste Fiyatı : 19.00 TL
  • 17.10 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 10
  • İndirimli Fiyatı :17.10 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satış Dışı
Baskısı tükendi.

 

 

 

 

Küresel rekabetin sınırları zorladığı 21. yüzyılda, ayakta kalabilmek ve kâr elde etmeyi sürdürmek birçok işletme için olanaksız hale gelerek açılışlarının ilk yıllarında iflasa kadar uzanan olumsuz sonuçlarla yüz yüze kalabilmektedirler. Restoran işletmeleri, sunulan ürünlerin çeşitliliği, hızla değişen moda ve alışkanlıkların baskısı, zincir işletmelerin yaygınlaşması ve çoğalan işletme türü ve sayısı gibi etkenlerden dolayı rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden birisi durumundadır. Bu çalışma ile modern restoran yönetimi içerisinde önemli bulunan ve üzerinde durulması gereken konular bir rehber niteliğinde hazırlanmış ve sunulmuştur. Sadece akademik literatüre katkı değil, aynı zamanda sektör yöneticilerine de yol gösterici olabilmesi amaçlanan bu eser, toplam 12 ayrı üniversiteden 23 akademisyen ve bir sektör temsilcisinin çabalarıyla 17 bölüm olarak tasarlanmıştır.

 

İçerik

1. Bölüm: Yiyecek-İçecek Sektörüne Genel Bakış
2. Bölüm: Restoran İşletmelerine Giriş
3. Bölüm: Kuruluş Yeri Seçimi
4. Bölüm: Marka Yaratma ve Geliştirme
5. Bölüm: Dekorasyon ve Planlama
6. Bölüm: İşletme Yöneticisi
7. Bölüm: Örgüt Yapısı
8. Bölüm: Finansal Yönetim
9. Bölüm: Mönü Planlama ve Analizi
10. Bölüm: Satınalma
11. Bölüm: Üretim Teknikleri
12. Bölüm: Servis Yönetimi
13. Bölüm: Maliyet Kontrolü
14. Bölüm: Kalite ve Müşteri Memnuniyeti
15. Bölüm: Otomasyon Uygulamaları
16. Bölüm: Çevre Yönetimi
17. Bölüm: Temel Yönetim Sorunları ve Çözüm Önerileri

 

 

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
8.55 TL 17 TL
5.7 TL 17 TL
4.28 TL 17 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
17.55 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 8
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
32.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-975-8768-09-3, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.50 TL
29.25 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.