Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     

Servis & Mutfak Terimleri Sözlüğü
Servis & Mutfak Terimleri Sözlüğü
  • Yazar:Zekeriya BİNGÖL
  • Liste Fiyatı : 10.00 TL
  • 8.50 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 15
  • İndirimli Fiyatı :8.50 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Değişim Yayınları
  • Stok Durumu :
Satış Dışı
Baskısı tükendi.

 

Ülkemiz turizm açısından büyük bir potansiyele sahiptir. Her geçen gün turizm potansiyelimiz gelişmektedir. Her yıl milyonlarca turist ülkemizi ziyaret etmektedir. Özellikle alman turistlerle anlaşmada, otelcilik, servis, bar ve mutfakla ilgili terimlerin bilinememesi çok büyük eksikliklerin doğmasına neden olmaktadır. Bu durumu, Turizm sektöründe çeşitli departmanlarda yönetici olarak, Turizm Bakanlıında uzman olarak ve de Sakarya üniversitesin de öğretim görevlisi olarak çalışırken müşahade ettim. Bu eserle söz konusu eksikliklerin giderilmesi, turizm ve otelcilik ile ilgili okul ve kurumlarında faydalanması amaçlanmıştır.

Turistle sürekli birlikte olan servis, bar ve mutfak personeline yönelik olarak hazırlanmış olan bu sözlük restoran, bar ve mutfaklarda çalışan personel ve turizm sektöründe eğitim veren okul ve kurumlar için de çok faydakı ve pratik bir kaynaktır. Sözlük kelimelerin Türkçe almanca / Almanca Türkçe karşılıklarını içermektedir.

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
4.25 TL 9 TL
2.83 TL 9 TL
2.13 TL 9 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Mutfak Uygulamaları
ISBN: 978-605-254-076-3, Türkçe, 2019, 184 sayfa, (14x20 cm2), 1. hamur kağıt.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
Turizm Okumaları 1
ISBN: 978-605-201-209-3, Türkçe, 2017, 192 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
0.00 TL+KDV
% 10
Gastronomi ve Turizm
ISBN: 978-605-944-008-0, Türkçe, 2016, 376 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
20.00 TL
18.00 TL+KDV
% 39
Besinler Ve Beslenme
ISBN:975-591-432-3, Türkçe, 2003, 108 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
15.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Menü ve Yönetim
ISBN: 978-975-8969-32-3, Türkçe, 2013, 288 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 1. hamur kağıt.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
% 15
File Lokantası Özel Menü: Eğitimde Temel Kavramlar
ISBN: 978-605-364-048-6, Türkçe, 2013, 112 sayfa, (14x20 cm2), 1. hamur kağıt.
21.50 TL
18.28 TL+KDV
% 15
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
55.50 TL
47.18 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.