Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     

Gastronomi ve Turizm
Gastronomi ve Turizm
ISBN: 978-605-944-008-0, Türkçe, 2016, 376 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
  • Yazar:Demet BAĞIRAN ÖZŞEKER (Dr. )
  • Liste Fiyatı :
  • Ürün İndirim Oranı :% NAN
  • İndirimli Fiyatı :
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
TDK Bilim stoklarında tükendi.

Gastronomi; uzayda mantar yetiştirme denemelerinden dünya yerel mutfaklarının yeniden keşfedilmesine, bilimin birçok dalının sağladığı inovasyon etkisiyle yaratıcı yiyecek hazırlama tekniklerinden maharetli aşçıların yetenekli ellerine, yenilebilir böcekler gibi alternatif hammaddelerin popülerleşmesinden küresel gıda sorunun çözümünde ve sürdürülebilir gıdanın önemli umudu dikey tarım uygulamalarına kadar birçok konuyu kapsayan devasa bir ekosistem halini almıştır.
 
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Mutfak Uygulamaları
ISBN: 978-605-254-076-3, Türkçe, 2019, 184 sayfa, (14x20 cm2), 1. hamur kağıt.
19.00 TL
17.10 TL+KDV
Turizm Okumaları 1
ISBN: 978-605-201-209-3, Türkçe, 2017, 192 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
0.00 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.