0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Menü Mühendisliği
Menü Mühendisliği
ISBN: 978-605-494-050-9, Türkçe, 2014, 124 sayfa, (14x21 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Murat DOĞDUBAY (Doç. Dr. )
    Gencay SAATCI (Dr. )
  • Liste Fiyatı : 12.50 TL
  • 11.25 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 10
  • İndirimli Fiyatı :11.25 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Menü mühendisliği kitabı, toplam dört bölümden oluşmaktadır. Kitabın ilk bölümünde; genel olarak yiyecek-içecek endüstrisi ve yiyecek-içecek endüstrisindeki işletmelerin yönetsel fonksiyonlarının analizi gerçekleştirilmiştir.

İkinci bölümde; yiyecek-içecek işletmelerinde sistem yaklaşımı dâhilinde üretim fonksiyonu ve menü ilişkisi incelenerek, yiyecek-içecek işletmelerinde üretim sistemlerinin uygulanmasına ve moleküler mutfak ve füzyon mutfak uygulamalarının menü ile ilişkisine yer verilmiştir.

Üçüncü bölümde; menü kavramı, tarihsel gelişimi, çeşitleri, dizaynı, fiyatlandırma şekilleri, işlevleri ve hijyen uygulamaları açıklanmıştır.

Son bölüm olan dördüncü bölümde; yiyecek-içecek işletmelerinin işletme fonksiyonları- menü mühendisliği ilişkisel yaklaşımı ele alınarak, menü mühendisliği kavramı ve tarihsel gelişimi anlatılmaktadır. Menü mühendisliğinin uygulanması esnasında yiyecek-içecek işletmelerinin işletme fonksiyonları ile olan ilişkisi temel alınarak konunun önemine ve uygulamadaki yararlarına da yer verilmeye çalışılmıştır.
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
5.63 TL 11 TL
3.75 TL 11 TL
2.81 TL 11 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 1
Gelişen Teknoloji Değişen Mekan
ISBN: 978-975-247-527-4, Türkçe, 2017, 120 sayfa, (14x21 cm2), 1. hamur kağıt.
27.50 TL
27.23 TL+KDV
% 21
Üretim Yönetimi
ISBN: 978-605-355-764-7, Çeviri: Umut TUZKAYA, Türkçe, 2017, 838 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
97.00 TL
76.63 TL+KDV
% 20
Endüstri 4.0: Dördüncü Sanayi Devrimi ve  Endüstriyel Dönüşümün Anahtarları
ISBN: 978-605-67301-5-3, Türkçe, 2017, 130 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
20.00 TL
16.00 TL+KDV
% 14
Tesis Planlamasında Büyüme Modelleri
ISBN: 978-605-9594-17-2, Türkçe, 2017, 110 sayfa, (16,5x24 cm2), 80 gr 1. hamur kağıt.
38.00 TL
32.68 TL+KDV
% 13
Nanoteknolojiler Dünyasına Doğru
ISBN: 978-605-320-483-1, Türkçe, 2016, 456 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
44.00 TL
38.25 TL+KDV
% 5
Karşılaştımalı Endüstri İlişkileri
ISBN: 978-605-966-661-9, Türkçe, 2016, 312 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
28.00 TL
26.60 TL+KDV
% 10
Doğal Lifler
ISBN: 978-605-327-387-5, Türkçe, 2016, 220 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
18.50 TL
16.65 TL+KDV
% 10
Bulanık İşlemler Durulaştırma ve Sözel Eşikler
ISBN: 978-605-918-984-2, Türkçe, 2016, 152 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 15
Üretim Planlama ve Kontrol
ISBN: 978-975-371-109-8, Türkçe, 2012, 456 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
50.00 TL
42.50 TL+KDV
% 14
Tesis Planlaması
ISBN: 978-605-9594-07-3, Ekim 2016, 500 sayfa, (16,5x24 cm2), 80 gr 1. hamur kağıt.
70.00 TL
60.20 TL+KDV
% 5
Catia İle Endüstriyel Tasarım
ISBN: 978-605-992-988-2, Türkçe, 2015, 415 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
45.00 TL
42.75 TL+KDV
% 5
Endüstri İlişkileri ve Yeni Gelişmeler
ISBN: 978-605-479-822-3, Türkçe, 2013, 216 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
30.00 TL
28.50 TL+KDV
% 10
Endüstri İlişkileri
ISBN: 978-605-514-550-7, Türkçe, 2015, 490 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
30.00 TL
27.00 TL+KDV
% 1
Endüstri Tasarımı Temel Kavramları
ISBN: 978-605-572-914-1, Türkçe, 2011, 228 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
25.00 TL
24.75 TL+KDV