0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Taze Balıkta Kalite Ve Kalite Değişimleri
Taze Balıkta Kalite Ve Kalite Değişimleri
ISBN: 9786-05-39503-87, Türkçe, 1. basım, 2007, 196 sayfa, (21x29 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Mehmet ÇELİK
    Aygül KÜÇÜKGÜLMEZ
  • Liste Fiyatı : 30.00 TL
  • 22.95 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 24
  • İndirimli Fiyatı :22.95 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satış Dışı
Adet

FAO Programı ve FAO/DANIDA Balık Teknolojisi ve Kalite Kontrol Üzerine Eğitim Projesi tarafından finanse edilen bu kitap balıktaki kalite ve kalite değişim durumlarının güncel bir ifadesidir.

Aguatik kaynakların kullanımına dair kısa bir giriş ve değerlendirmenin ardından kitapta, balık kalitesini etkileyebilecek biyolojik koşulları ve kimyasal nitelikleri analiz edilmektedir. Post mortem değişimlere ve bunların erken dönem kalite değişimlerindeki önemli rollerine özellikle değinilen kitapta ayrıca, balık kalitesini (duyusal, biyokimyasal ve kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik) değerlendirme yöntemleri gözden geçirilmiş ve Avrupa’da balığın duyusal kalitesini belirlemede şuanda kullanılan değerlendirme tablo ve testlerin nasıl uygulanılacağına dair pratik bilgileri içeren 6 tane EK’e yer verilmiştir. HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları)’i ve HACCP–temelli yöntemleri balıkçılık sanayine dâhil etme yönündeki mevcut eğilim açısından son derece önemli bir mesele olan taze balık güvencesine bir giriş ile bu rehber kitap sona ermektedir.

Çalışmada gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerdeki deniz ve tatlı su balık türlerine dair veriler de mümkün olduğunca fazla örnek ve tablo yardımıyla aktarılmıştır. Çalışma, konunun ilgililerine bir kaynak (rehber) kitap olarak fayda sağlayacaktır.
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
11.48 TL 23 TL
7.65 TL 23 TL
5.74 TL 23 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
Balıkçılık Yönetimi
ISBN: 978-605-320-154-0, Türkçe, 2015, 200 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
20.40 TL+KDV
% 15
Tatlısu İstakozu Üretimi
ISBN: 978-605-133-432-5, Türkçe, 2013, 150 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
26.00 TL
22.10 TL+KDV
Balık Islahı
ISBN: 97860-5395-2-008, Türkçe, 2009, 104 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
19.55 TL+KDV
% 15
Japon Ve Koi Havuz Balıkları
ISBN: 978-605-133-276-5, Türkçe, 2012, 190 sayfa, (13,5x19,5 cm2), 1. hamur kağıt.
27.00 TL
22.95 TL+KDV
İktisada Giriş Ders Notları
ISBN: 978-605-5426-28-6, Türkçe, 2011, 320 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
27.20 TL+KDV
% 10
Kavramsal Su Mühendisliği
ISBN: 978-9944-344-08-1, Türkçe, 1. basım, 2006, 144 sayfa, (13,5x19 cm2), 80 gr enzo kağıt.
5.00 TL
4.50 TL+KDV
% 10
İç Su Balıkları Yetiştiriciliği
ISBN: 9789758561452, Türkçe, 1.basım, 2005, 278 sayfa, (16x24 cm2).
21.60 TL
19.44 TL+KDV
% 10
Av Araçları  ve Yapım Tekniği
ISBN: 9789758561414, Türkçe, 2004, 224 sayfa (16x24 cm2), 1.hamur kağıt.
21.60 TL
19.44 TL+KDV