Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     

Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Yaşar YILMAZ
    Özgür YILMAZ
    Özer YILMAZ
  • Liste Fiyatı : 16.50 TL
  • 14.85 TL
  • Ürün İndirim Oranı :% 10
  • İndirimli Fiyatı :14.85 TL
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Turizm eğitimi adı altında toplanabilecek genel ve mesleki eğitimin standart reçetelere bağlanmasının kolay olmayacağı muhakkaktır. Diğer bir ifade ile turizm eğitiminin çeşitli tür ve düzeyde yürütülmesinin yanında, bu çerçevede değişik programlar ve bu programların da çözümüne ilişkin çeşitli seçenekler mevcuttur. Tabii ki bu seçenekler deneysel uygulama sonuçlarının değerlendirilmesi, benzer amaçlı eğitim standartları gibi etkenler tarafından kısıtlanırlar.

Bu düşüncelerle ele aldığımız “Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi ” adlı kitap içerik olarak bu konuda eğitim alanlara yönelik olmakla birlikte, sektördeki profesyonellere de katkıda bulunabilecek şekilde kaleme alınmaya çalışılmıştır. Kitapta konular bir süreç çerçevesinde el alınırken anlatımı desteklemek için örneklere de yer verilmeye çalışılmıştır.

Kitabın ilk bölümlerinde; İşletme ile temel kavramlar, yönetim fonksiyonları, yiyecek içecek işletmeleri, dekoratif özellikleri ve bu işletmelerde kullanılan araç ve gereçler tanıtılmaya çalışılmıştır. Daha sonraki bölümlerinde yiyecek içecekle ilgili ön hizmet(servis) ve üretim(mutfak) konuları ele alınmıştır. Son bölümlerinde ise; yiyecek içecek, personel maliyetleri, pazarlama konusu irdelenmiş,  maliyet ve satış analizlerine yer verilmiştir.

“Yiyecek İçecek İşletmeciliği” adlı bu kitabın, akademik çevre ve yiyecek içecek sektöründeki Türkçe kaynak sıkıntısını gidermeye katkıda bulanabileceğini düşünmekteyiz.

1. Bölüm: İşletmecilik İle İlgili Temel Kavramlar İşletmenin Çevresi ve İşletme Yönetimi

2. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Dekoratif ve İşlevsel Tasarım

3. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması, Organizasyon Yapıları, Çalışan Personelin Özellikleri ve İş Tanımları

4. Bölüm: Yiyecek İçecek Servisinde Kullanılan Malzemeler Hijyen-Sanitasyon ve İş Güvenliği

5. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mise En Place (Ön Hazırlık),Müşteri İlişkileri ve Hesap Tahsil Yöntemleri

6. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mönü Tanzimi, Mönü Çeşitleri ve Mönün Fiyatlandırılması

7. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Rezarvasyon, Servis Yöntemleri, Servis Akış Düzeni ve Servis Departmanında İletişim ve İşbirliğini

8. Bölüm: İçkilerin Sınıflandırılması, Servise Hazırlanış Şekilleri, Likörler ve Şaraplar

9. Bölüm: Yiyecek İçecek Üretim Süreci Maliyet ve Satış Analizleri
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
7.43 TL 15 TL
4.95 TL 15 TL
3.71 TL 15 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
17.55 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 8
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
32.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-975-8768-09-3, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.50 TL
29.25 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.