0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Yiyecek ve İçecek Paradoksu
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
  • Yazar:Murat DOĞDUBAY (Doç. Dr. )
    Gencay SAATCI (Dr. )
  • Liste Fiyatı : 110,00
  • 99,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 10
  • İndirimli Fiyatı :99,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet
Yeme içme eylemi de günümüzde artık yalnız temel ihtiyaçlar kategorisinde ele alınamamaktadır. Yiyecek ve İçecek endüstrisi, bireylerin yaşam döngüsü içerisinde sosyal ve kültürel etkilere olan sahiplik durumunu her geçen gün arttırmaktadır.

Yeme içme bu bağlamda incelendiğinde hiyerarşinin yeme içme ihtiyacı ile kendini gerçekleştirme ve güzelliklerden haz alma ihtiyacını pekiştirmektedir. Dolayısıyla, doyumun sağlanması; Yiyecek ve İçeceğin hem endüstriyel hem de toplumsal bazda doğru şekilde anlaşılabilmesiyle mümkün olabilecektir.

Hazırlanılan bu kitapta, Yiyecek ve İçeceği tanıyarak, irdeleyerek, farklı yönlerden ele alarak doyuma ulaşmayı hedefleyen her girişimci, her işletmeci, her öğrenci, kısacası her birey için farklı bir bakış açısı sunulmaya çalışılmıştır.
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
49.5 TL 99 TL
33 TL 99 TL
24.75 TL 99 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
150,00
135,00
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
160,00
144,00
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
110,00
99,00
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
90,00
81,00
% 10
Yiyecek ve İçecek Servisi
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
105,00
94,50
% 15
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
480,00
408,00
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
125,00
112,50
% 10
Beslenme ve Besin Teknolojisi
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
150,00
135,00
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 978-975-8326-41-9, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
130,00
117,00
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-605-3278-58-0, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
390,00
351,00