0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Gıda ve Personel Hijyeni
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
  • Yazar:Sıdıka BULDUK (Prof. Dr.)
  • Liste Fiyatı : 100,00
  • 90,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 10
  • İndirimli Fiyatı :90,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Stokta kalmamıştır!
Gıda işletmelerindeki idari ve teknik personelin hijyen ve sanitasyon konusunda biçimlendirilmesi gerekir. Tüm işletmelerin HACCP ve personel hijyenine çok önem vermesi gerekmektedir. Tüm bunlar işletmenin başarısı ve kalitesi açısından da oldukça önemlidir.

Konu Başlıkları

Hijyen ve Sanitasyon
Besin Hijyeni, Tanımı ve Önemi
Personel Hijyeni, Tanımı ve Önemi
Besinlerin Bozulma Nedenleri
Haccp’Nin Tanımı ve Önemi
Ambalaj
Gıda Katkı Maddelerinin Tanımı ve Tarihçesi
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
45 TL 90 TL
30 TL 90 TL
22.5 TL 90 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
110,00
99,00
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
120,00
108,00
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
125,00
112,50
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
100,00
90,00
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
95,00
85,50
% 10
Yiyecek ve İçecek Servisi
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
105,00
94,50
% 15
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
405,00
344,25
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
125,00
112,50
% 10
Beslenme ve Besin Teknolojisi
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
150,00
135,00
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 978-975-8326-41-9, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
110,00
99,00
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-605-3278-58-0, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
310,00
279,00