0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     

Pişirme Yöntemleri
Pişirme Yöntemleri
ISBN: 97860-55-216-092, Türkçe, 2012, 329 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
  • Yazar:Nevzat ERASLAN
  • Liste Fiyatı :
  • Ürün İndirim Oranı :% NAN
  • İndirimli Fiyatı :
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
TDK Bilim stoklarında tükendi.

Bu kitap, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Kitaptaki amaç, yiyecek - içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren çalışanlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir. Kitap, hem bu alanda eğitim alan öğrenciler hem de uygulamacılar için önemli bir kaynaktır.


Mutfak Çalışanları

Mutfakta Kullanılan Sebze ve Baklagiller

Et Balık Tavuk ve Av Kanatlıları

Yağlar

Yemeğe Lezzet Katanlar

Et Suları ve Soslar

Yiyecekleri Pişirme ve Süsleme

Blanching Pişirme Yöntemi

Boiling Pişirme Yöntemi

Stewing Pişirme Yöntemi

Grilling Pişirme Yöntemi

Steaming Yöntemi

Sauting Yöntemi

Shallow Fat Frying Yöntemi

Deep Fat Frying Yöntemi

Poaching Yöntemi

Braising Yöntemi

Kippering Yöntemi

Gratinating Yöntemi

Roasting Yöntemi

Glazing Yöntemi

Diğer Pişirme Yöntemleri

Yemek Terimleri
 
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Ad Soyad:
Mail Adresiniz :
Yorum :
Güvenlik Resmi :
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
YORUMLARA GÖZ ATIN
Ürüne ait yorum kaydı bulunamadı!
BENZER ÜRÜNLER
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 10
Turistik Ürün Politikası
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
19.50 TL
17.55 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
16.50 TL
14.85 TL+KDV
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
15.00 TL
13.50 TL+KDV
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 8
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35.00 TL
32.30 TL+KDV
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
22.00 TL
19.80 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
ISBN: 975-8326-41-4, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
ISBN: 978-975-8768-09-3, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.50 TL
29.25 TL+KDV