0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Osman ERKMEN (Prof.Dr.)
  • Liste Fiyatı : 750,00
  • 637,50
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :637,50
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Efil/Eflatun Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

 

Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.

 

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
318.75 TL 638 TL
212.5 TL 638 TL
159.38 TL 638 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları
ISBN: 978-625-3930-84-4, Türkçe ,2023, 324 sayfa, (16X24 cm2), 1. hamur kağıt.
415,00
352,75
% 10
Cisimlerin Mukavemeti
ISBN: 978-975-0409-17-2, Çeviri: Ayşe Soyuçok , Özgün Soyuçok, Kasım 2022, 814 sayfa.
1.500,00
1.350,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
545,00
463,25
% 15
Gıda Laboratuvar Tekniği
ISBN: 978-605-7846-46-4 ,Türkçe, 2020, 208sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
195,00
165,75
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Gıda/Besin Teknolojisi
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
165,00
140,25
% 10
Gıda Teknolojisi
ISBN: 978-975-8326-43-3, Türkçe, 2007, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
170,00
153,00