0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     
% 15
Gıdalarda Tekstür
Satışta
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
30.00
25.50
% 5
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-9929-67-7, Türkçe, 2013, 260 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
58.00
55.10
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Satışta
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
60.00
51.00
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Satış Dışı
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0.00
Stoğumuzda şu an yoktur.
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
44.00
37.40
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
Satışta
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
92.00
78.20
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
Satışta
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
95.00
85.50
% 5
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.50
35.63
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Satışta
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
34.00
28.90
% 10
Gıda Endüstrisinde 'Güvenli Gıda' Üretmek
Satışta
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
20.00
18.00
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
55.00
47.30
% 21
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
Satışta
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
82.50
65.18
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
80.00
76.00
% 15
Gıdalarda Renk
Satışta
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
75.00
63.75
% 5
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
48.00
45.60
% 10
Gıda İsrafı
Satışta
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17.50
15.75
Hazır Yemek Sistemleri
Satışta
ISBN: 978-605-9666-14-5, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
0.00
Stoğumuzda şu an yoktur.
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
55.00
46.75
% 10
Gastronomi Bilimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
27.50
24.75
% 5
Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
66.00
62.70