0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Satışta
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
Satışta
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 10
Gıda Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-8326-43-3, Türkçe, 2007, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
170,00
153,00
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
66,00
56,10
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Satışta
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
175,00
148,75
% 15
Gıdalarda Renk
Satışta
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
250,00
212,50
% 15
Gıda/Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
165,00
140,25
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
Satışta
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 5
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-9929-67-7, Türkçe, 2013, 260 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
215,00
204,25
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
270,00
232,20
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
750,00
637,50
% 5
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-975-2447-20-2, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
220,00
209,00
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
215,00
204,25
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
375,00
318,75
% 15
Gıda Laboratuvar Tekniği
Satışta
ISBN: 978-605-7846-46-4 ,Türkçe, 2020, 208sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
195,00
165,75
% 5
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-2470-14-5, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
250,00
237,50
% 10
Gastronomi Bilimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
262,50
236,25
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
Satışta
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Güncel Gastronomi Trendleri
Satışta
ISBN: 978-625-427-660-6, Türkçe, 2023, 222 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
190,00
161,50
% 5
Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
225,00
213,75