Kapat
Sınava Hazırlık Kitapları
Mühendislik Fakültesi
Tıp Eczacılık Fakültesi
Hukuk Fakültesi Kitapları
İşletme Fakültesi Kitapları
İktisat Finans Kitapları
Eğitim Bilimleri Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mimarlık Fakültesi Kitapları
Ziraat Fakültesi Kitapları
Güzel Sanatlar
İlahiyat Fakültesi
Meslek Yüksek Okulu
Kaynak Kitaplar
Bilişim Kitapları
Edebiyat Tarih
Popüler Bilim
Vitrin Fırsatlar
Oyuncak ve Deney Setleri
Kapat
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Türkiye'nin İnternet Kitapçısı
Zengin Stok, İtinalı Paketleme
Üniversite Ders Kitapları
Üyelik İşlemleri
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Hoşgeldiniz,
0
Sepetinizde
0
ürün bulunmaktadır.
Toplam
0,00
₺
Siparişi Tamamla
Tüm Kategoriler
Sınava Hazırlık Kitapları
Mühendislik Fakültesi
Tıp Eczacılık Fakültesi
Hukuk Fakültesi Kitapları
İşletme Fakültesi Kitapları
İktisat Finans Kitapları
Eğitim Bilimleri Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mimarlık Fakültesi Kitapları
Ziraat Fakültesi Kitapları
Güzel Sanatlar
İlahiyat Fakültesi
Meslek Yüksek Okulu
Kaynak Kitaplar
Bilişim Kitapları
Edebiyat Tarih
Popüler Bilim
Vitrin Fırsatlar
Oyuncak ve Deney Setleri
Çok Satanlar
Yeniler
Yayınevleri
Yazarlar
Kampanyalar
Papatya Bilim
KATEGORİLER
MENÜ
Üst Kategori
Gıda
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Ana Sayfa
Mühendislik Fakültesi
Gıda
37
20
start=0
p=list&k_id=59
/Gida-59
Marka Seçiniz
Akademisyen Tıp Kitabevi
Ataç Yayınları
Çağlayan Kitabevi
Detay Yayıncılık
Dora Yayıncılık
Efil/Eflatun Yayıncılık
Literatür Yayıncılık
Nobel Yayın Dağıtım
ODTÜ Yayıncılık (METU)
Palme Yayıncılık
Papatya Bilim Yayınevi
Savaş Yayınevi
Sırala
Ürünleri Göster
A'dan Z'ye Sıralı
Z'den A'ya Sıralı
Ürün Fiyat Artan Sıralı
Ürün Fiyat Azalan Sıralı
En Çok Satılan Ürünler
Sadece fotoğraflı olanlar
Göster
Ürün Sayısı
12
24
48
Hepsi
37
Ürün
1
2
»
Filtreleme
Alt Kategoriler
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
% 15
Gıdalarda Tekstür
Meryem Göksel SARAÇ
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
36,00
₺
30,60
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 100
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Muammer KAYAHAN (Prof. Dr.)
ODTÜ Yayıncılık (METU)
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0,00
₺
Stoğumuzda şu an yoktur.
FAVORİLERE EKLE
% 5
Gıda Mikrobiyolojisi
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Canan HECER (Prof. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-9929-67-7, Türkçe, 2013, 260 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
78,00
₺
74,10
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Danna KORN
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
70,00
₺
59,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Osman ERKMEN (Prof.Dr.)
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
44,00
₺
37,40
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
Ertan ANLI
Pınar ŞANLIBABA
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
109,00
₺
92,65
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
Adnan AYDIN (Prof. Dr. )
Çağlayan Kitabevi
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
150,00
₺
135,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 5
Beslenme İlkeleri
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
70,00
₺
66,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Tammy NELSON
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
40,00
₺
34,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 20
Gıda Endüstrisinde "Güvenli Gıda" Üretmek
Teslime MAHMUTOĞLU
ODTÜ Yayıncılık (METU)
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
20,00
₺
16,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 25
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
Zümrüt Begüm ÖGEL (Prof. Dr. )
Papatya Bilim Yayınevi
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
80,00
₺
60,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Özlem TOKUŞOĞLU (Doç. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
100,00
₺
95,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 20
Gıdalarda Renk
Emre HASTAOĞLU
Akademisyen Tıp Kitabevi
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
75,00
₺
60,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 22
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
Semih ÖTLEŞ
Eren AKÇİÇEK
Palme Yayıncılık
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
116,00
₺
90,48
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 5
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Fikri BAŞOĞLU
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
48,00
₺
45,60
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Gıda İsrafı
Aynur İLYASOV
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17,50
₺
15,75
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 100
Hazır Yemek Sistemleri
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Canan HECER (Prof. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-9666-14-5, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
0,00
₺
Stoğumuzda şu an yoktur.
FAVORİLERE EKLE
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Murat DOĞAN
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
65,00
₺
55,25
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Gastronomi Bilimi
Mehmet SARIIŞIK
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35,00
₺
31,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Osman ERKMEN (Prof.Dr.)
Efil/Eflatun Yayıncılık
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
162,00
₺
137,70
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE