0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     
% 15
Gıdalarda Tekstür
Satışta
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
36,00
30,60
% 100
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Satış Dışı
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0,00
Stoğumuzda şu an yoktur.
% 5
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-9929-67-7, Türkçe, 2013, 260 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
78,00
74,10
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Satışta
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
70,00
59,50
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
44,00
37,40
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
Satışta
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
109,00
92,65
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
Satışta
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
150,00
135,00
% 5
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
70,00
66,50
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Satışta
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
40,00
34,00
% 20
Gıda Endüstrisinde 'Güvenli Gıda' Üretmek
Satışta
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
20,00
16,00
% 25
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
80,00
60,00
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
100,00
95,00
% 20
Gıdalarda Renk
Satışta
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
75,00
60,00
% 22
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
Satışta
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
116,00
90,48
% 5
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
48,00
45,60
% 10
Gıda İsrafı
Satışta
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17,50
15,75
% 100
Hazır Yemek Sistemleri
Satışta
ISBN: 978-605-9666-14-5, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
0,00
Stoğumuzda şu an yoktur.
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
65,00
55,25
% 10
Gastronomi Bilimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
35,00
31,50
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
162,00
137,70