Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     
% 15
Gıda Bilimi ve Sürdürülebilir Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
22.00 TL
17.31 TL+KDV
% 10
Gıda İsrafı
Satışta
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
14.58 TL+KDV
% 19
İçim İçimi Yiyor
Satışta
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
16.00 TL
12.00 TL+KDV
% 19
Glütensiz Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
18.00 TL+KDV
% 1
Dünyada Gıda Terörü
Satışta
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
25.00 TL
22.92 TL+KDV
% 19
Vegan Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
18.00 TL+KDV
% 10
Gastronomi Bilimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
19.00 TL
15.83 TL+KDV
% 1
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 198 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
29.70 TL+KDV
% 10
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı
Satışta
ISBN: 978-605-944-088-2, Türkçe, 2017, 312 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20.00 TL
16.67 TL+KDV
% 19
Gıda Mühendisliğine Giriş
Satışta
ISBN: 978-605-320-151-9, Çeviri: Taner BAYSAL (5. basımdan çeviri), Türkçe, 2015, 884 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
60.00 TL
45.00 TL+KDV
% 19
Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
40.00 TL
30.00 TL+KDV
% 1
Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-937-0, Türkçe, 2015, 217 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
27.50 TL
25.21 TL+KDV
% 1
Hazır Yemek Sistemleri
Satışta
ISBN: 978-605-448-584-0, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
29.70 TL+KDV
% 1
Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
29.70 TL+KDV
% 1
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
29.70 TL+KDV
% 1
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.50 TL
34.37 TL+KDV
% 1
Gıda Mikrobiyolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-479-806-3, Türkçe, 2013, 264 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20.00 TL
18.33 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 1
Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Satışta
ISBN: 978-605-479-888-9, Türkçe, 2014, 566 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
45.00 TL
41.25 TL+KDV
% 10
A\'dan Z\'ye Gıda Katkı Maddeleri
Satış Dışı
ISBN: 978-605-521-685-6, Türkçe, 2014, 248 sayfa, (14x21 cm2), 1. hamur kağıt.
15.00 TL
12.50 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 19
Gıda Biyoteknolojisi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-133-134-8, Türkçe, 2014, 494 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kağıdı.
32.40 TL
24.30 TL+KDV
Baskısı tükendi.