Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
   
 
 
 
 
     
% 16
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
Satışta
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
7.50 TL
6.30 TL+KDV
% 1
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 198 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
35.00 TL
34.65 TL+KDV
Gıda/Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
21.25 TL+KDV
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Satışta
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
20.40 TL+KDV
% 1
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
32.08 TL+KDV
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
59.90 TL
50.92 TL+KDV
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Satışta
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
42.00 TL
35.70 TL+KDV
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Satış Dışı
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0.00 TL+KDV
Baskısı tükendi.
% 15
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
Satışta
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
55.50 TL
47.18 TL+KDV
% 1
Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Satışta
ISBN: 978-605-479-888-9, Türkçe, 2014, 566 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
48.00 TL
47.52 TL+KDV
% 24
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Satışta
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
18.00 TL
13.60 TL+KDV
% 1
Gıda Analizleri
Satışta
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.00 TL
36.63 TL+KDV
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Satışta
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
68.00 TL
57.80 TL+KDV
% 1
Hazır Yemek Sistemleri
Satışta
ISBN: 978-605-448-584-0, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40 TL
32.08 TL+KDV
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş - Introduction To Food Engineering
Satışta
ISBN: 978-605-320-151-9, Çeviri: Taner BAYSAL (5. basımdan çeviri), Türkçe, 2015, 884 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
70.00 TL
59.50 TL+KDV
% 10
Gıda Endüstrisinde \
Satışta
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
18.00 TL
16.20 TL+KDV
% 15
Vegan Yaşam
Satışta
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00 TL
20.40 TL+KDV
% 1
Dünyada Gıda Terörü
Satışta
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
33.00 TL
32.67 TL+KDV
% 10
Gıda İsrafı
Satışta
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17.50 TL
15.75 TL+KDV
% 1
Beslenme İlkeleri
Satışta
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.50 TL
37.13 TL+KDV


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.