Kapat
Mühendislik Fakültesi
Tıp Eczacılık Fakültesi
Hukuk Fakültesi Kitapları
İşletme Fakültesi Kitapları
İktisat Finans Kitapları
Eğitim Bilimleri Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mimarlık Fakültesi Kitapları
Ziraat Fakültesi Kitapları
Güzel Sanatlar
İlahiyat Fakültesi
Meslek Yüksek Okulu
Kaynak Kitaplar
Bilişim Kitapları
Edebiyat Tarih
Popüler Bilim
Vitrin Fırsatlar
Sınava Hazırlık Kitapları
Oyuncak ve Deney Setleri
Kapat
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Türkiye'nin İnternet Kitapçısı
Zengin Stok, İtinalı Paketleme
Üniversite Ders Kitapları
Üyelik İşlemleri
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Hoşgeldiniz,
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
Tüm Kategoriler
Mühendislik Fakültesi
Tıp Eczacılık Fakültesi
Hukuk Fakültesi Kitapları
İşletme Fakültesi Kitapları
İktisat Finans Kitapları
Eğitim Bilimleri Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mimarlık Fakültesi Kitapları
Ziraat Fakültesi Kitapları
Güzel Sanatlar
İlahiyat Fakültesi
Meslek Yüksek Okulu
Kaynak Kitaplar
Bilişim Kitapları
Edebiyat Tarih
Popüler Bilim
Vitrin Fırsatlar
Sınava Hazırlık Kitapları
Oyuncak ve Deney Setleri
Çok Satanlar
Yeniler
Yayınevleri
Yazarlar
Kampanyalar
Papatya Bilim
KATEGORİLER
MENÜ
Üst Kategori
Gıda
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Ana Sayfa
Mühendislik Fakültesi
Gıda
Yayınevi Seçiniz
Ataç Yayınları
Detay Yayıncılık
Dora Yayıncılık
Efil/Eflatun Yayıncılık
Literatür Yayıncılık
Nobel Yayın Dağıtım
ODTÜ Yayıncılık (METU)
Palme Yayıncılık
Papatya Bilim Yayınevi
Savaş Yayınevi
Sırala
Ürünleri Göster
A'dan Z'ye Sıralı
Z'den A'ya Sıralı
Ürün Fiyat Artan Sıralı
Ürün Fiyat Azalan Sıralı
Sadece fotoğraflı olanlar
Göster
Ürün Sayısı
12
24
48
Hepsi
31 Ürün
1
2
»
Filtreleme
Alt Kategoriler
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
% 16
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
Şerife ÜNÜVAR
Savaş Yayınevi
Ekmek ve Çeşitleri Üretim Teknolojisi
7.50
TL
6.30
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Özlem TOKUŞOĞLU (Doç. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 198 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
35.00
TL
34.65
TL
+KDV
Sepete Ekle
Gıda/Besin Teknolojisi
Şerife ÜNÜVAR
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
21.25
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
Danna KORN
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00
TL
20.40
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Fikri BAŞOĞLU
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-448-565-9, Türkçe, 2012, 357 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40
TL
32.08
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Murat DOĞAN
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
59.90
TL
50.92
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
Osman ERKMEN (Prof.Dr.)
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
42.00
TL
35.70
TL
+KDV
Sepete Ekle
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
Muammer KAYAHAN (Prof. Dr.)
ODTÜ Yayıncılık (METU)
ISBN: 978-975-7064-58-9, Türkçe, 1. basım, 2002, 288 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
0.00
TL
+KDV
Baskısı tükendi.
% 15
İçecekler Beslenme Ve Sağlık
Semih ÖTLEŞ
Eren AKÇİÇEK
Palme Yayıncılık
ISBN: 978-605-5829-82-7, Türkçe, 2010, 384 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
55.50
TL
47.18
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Gıda Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Velaaddin KILIÇ
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-479-888-9, Türkçe, 2014, 566 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
48.00
TL
47.52
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 24
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
Tammy NELSON
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
18.00
TL
13.60
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Gıda Analizleri
Canan HECER (Prof. Dr. )
Beyza ULUSOY (Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-992-922-6, Türkçe, 2015, 317 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.00
TL
36.63
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
Osman ERKMEN (Prof.Dr.)
Efil/Eflatun Yayıncılık
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
68.00
TL
57.80
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Hazır Yemek Sistemleri
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Canan HECER (Prof. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-448-584-0, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
32.40
TL
32.08
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş - Introduction To Food Engineering
Dennis R. HELDMAN
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-320-151-9, Çeviri: Taner BAYSAL (5. basımdan çeviri), Türkçe, 2015, 884 sayfa, (17x24 cm2), 1. hamur kağıt.
70.00
TL
59.50
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 10
Gıda Endüstrisinde "Güvenli Gıda" Üretmek
Teslime MAHMUTOĞLU
ODTÜ Yayıncılık (METU)
ISBN: 978-9944-344-18-0, Türkçe, 2. basım, 2010, 396 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kitap kağıdı.
18.00
TL
16.20
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 15
Vegan Yaşam
Alexandra Jamieson
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
24.00
TL
20.40
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Dünyada Gıda Terörü
İsmail TOKALAK
Ataç Yayınları
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
33.00
TL
32.67
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 10
Gıda İsrafı
Aynur İLYASOV
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-254-003-9, Türkçe, 2018, 152 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
17.50
TL
15.75
TL
+KDV
Sepete Ekle
% 1
Beslenme İlkeleri
Mustafa TAYAR (Prof. Dr. )
Dora Yayıncılık
ISBN: 978-605-479-824-7, Türkçe, 2013, 424 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
37.50
TL
37.13
TL
+KDV
Sepete Ekle
Bu
Sanal Mağaza
da
Elektronik Ticaret
için
Proje
Soft
E-Ticaret
yazılımı kullanılmaktadır.