0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Murat DOĞAN
  • Liste Fiyatı : 460,00
  • 391,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :391,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Catering Yönetim Sistemleri kitabı; catering yönetimi ve bu organizasyonda teorik ve pratik bilgiler ve deneyimler sonucu ortaya çıkmış kavram ve uygulamaların ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitabımız kısaca yiyecek ve içeceklerin sağlıklı olarak; en iyi kalitede ve lezzette üretilerek tüketiciye en güzel görsellik ile nasıl sunulacağını anlatmaktadır.

Bu nedenle kitabın konuları diyetisyenler, gastronomi uzmanları, aşçılar, turizmciler, gıda mühendisleri ve gıda teknikerlerinin çalışma alanları ile ilgili olması ile bir başucu kitabı niteliğindedir.

Bunun yanında Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Aşçılık, Gıda Mühendisliği ve Gıda Teknolojisi bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
195.5 TL 391 TL
130.33 TL 391 TL
97.75 TL 391 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Glutensiz Gıda Mühendisliği
ISBN: 978-625-3861-24-7, Türkçe, 2025, 438 sayfa, (16,5x24 cm2), 1. hamur kağıt.
450,00
382,50
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
330,00
280,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
140,00
119,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
630,00
535,50
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
370,00
318,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
180,00
153,00
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
180,00
162,00
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
406,00
385,70