0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
  • Yazar:Murat DOĞAN
  • Liste Fiyatı : 375,00
  • 318,75
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :318,75
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitabımız kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimi için gerekli olan temel bilgileri sunmaktadır. Konularının gıda bilimi ve mühendisli­ğinin temel bilgilerini içermesinin yanında gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin, gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili olmasıyla bir başucu kitabı niteliğindedir. Ayrıca Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
159.38 TL 319 TL
106.25 TL 319 TL
79.69 TL 319 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
250,00
212,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
140,00
119,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
545,00
463,25
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
375,00
318,75
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
270,00
232,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
175,00
148,75
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
262,50
236,25
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
215,00
204,25
% 10
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı
ISBN: 978-605-944-088-2, Türkçe, 2017, 312 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
170,00
153,00