0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Biyoçeşitlilik Eğitimi
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Hülya Aslan EFE
  • Liste Fiyatı : 484,00
  • 411,40
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :411,40
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Anı Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Biyoçeşitlilik sağlığımız, refahımız, gıda arzı, zenginlik ve güvenliğimiz de dâhil olmak üzere hayatımızın pek çok yönü için vazgeçilmezdir. Buna karşın biyoçeşitlilik kaybı, zamanımızın acil küresel çevre sorunlarından biri olarak tanımlanmaktadır. Bugünün ihtiyaçlarını karşılayarak gelecek kuşaklara da bu çeşitliliği aktarabilmek amacıyla biyoçeşitliliğin korunması gerekmektedir. Biyoçeşitliliği koruma bilincinin artmasına katkıda bulunması amacıyla “Kuramdan Uygulamaya Biyoçeşitlilik Eğitimi”  yazılmıştır.

Bu kitap, eğitimcilere biyoçeşitliliğin tanımı, kapsamı, korunması ve eğitimi ile ilgili bir perspektif sunmaktadır. Bu kitapta biyoçeşitlilik alan bilgisi kapsamında beş, biyoçeşitlilik eğitim bilgisi kapsamında sekiz bölüm bulunmaktadır. Kitabın öğrencilere, öğretmenlere ve bu alanda çalışan araştırmacılara faydalı olacağı düşünülmektedir. (M.D.)

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
205.7 TL 411 TL
137.13 TL 411 TL
102.85 TL 411 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
330,00
280,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
140,00
119,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
630,00
535,50
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
460,00
391,00
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
370,00
318,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
180,00
153,00
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
180,00
162,00
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
406,00
385,70
% 5
Hazır Yemek Sistemleri
ISBN: 978-605-9666-14-5, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
58,00
55,10