0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Gıdalarda Tekstür
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Meryem Göksel SARAÇ
  • Liste Fiyatı : 140,00
  • 119,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :119,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet
Tekstür; ürünlerin yapısı hakkında bilgi veren, analiz yapılan örnek ve analiz yöntemine göre değişiklik göstermekle birlikte sertlik, yapışkanlık, sürülebilirlik, kırılabilirlik ve çiğnenebilirlik gibi sonuçlar elde edilmesini sağlayan bir değerlendirme kriteridir. Gıda sektöründe ise üreticiler, hasat sonrası işleyiciler, firmalar, pazarlamacılar ve tüketiciler dâhil olmak üzere gıda zincirindeki paydaşlar için önemlidir. Bu kitapta, gıda ürün grupları süt, et, yağ, tahıl, meyve ve sebze olarak ana gruplar altında toplanmış; her bir ürün grubu içerisinde tekstürün önemli olduğu ve analizi yapılan alt ürün gruplarına ait literatürdeki çalışmalar değerlendirilmiştir. Gıdalarda tekstürel özellikler üzerinde çalışmalar yapan genç araştırmacılar, akademisyenler, önlisans, lisans ve lisansüstü çalışmalarda bulunan herkes kitaptan faydalanabilecektir.

(M.E.)
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
59.5 TL 119 TL
39.67 TL 119 TL
29.75 TL 119 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
250,00
212,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
545,00
463,25
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
375,00
318,75
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
270,00
232,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
175,00
148,75
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
262,50
236,25
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
215,00
204,25
% 15
Basic Methods For The Microbiological Analysis Of Foods
ISBN: 978-605-133-074-7, İngilizce, 2015, 570 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
66,00
56,10