0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Özlem TOKUŞOĞLU (Doç. Dr. )
  • Liste Fiyatı : 406,00
  • 385,70
  • Ürün İndirim Oranı : % 5
  • İndirimli Fiyatı :385,70
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Dora Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Kızartma İşlemi

Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda,
Üründe Meydana Gelen Değişmeler

Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler

Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar

Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi

Kızartma İşleminin Optimizasyonu

Yenilikçi Yağ İle Kızartma Uygulamaları

Kızartmalık Atık Yağların Değerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar

Kızartmalık Olarak Kullanılan Palm Yağının
Rafinasyon Isı Derecesine Bağlı Toksikant Oluşturması
 
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
192.85 TL 386 TL
128.57 TL 386 TL
96.43 TL 386 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
330,00
280,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
140,00
119,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
630,00
535,50
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
460,00
391,00
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
370,00
318,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
180,00
153,00
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
350,00
297,50
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
180,00
162,00
% 5
Hazır Yemek Sistemleri
ISBN: 978-605-9666-14-5, Türkçe, 2016, 310 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
58,00
55,10