0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Gıda Teknolojisi
Gıda Teknolojisi
ISBN: 978-975-8326-43-3, Türkçe, 2007, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Sıdıka BULDUK (Prof. Dr.)
  • Liste Fiyatı : 170,00
  • 153,00
  • Ürün İndirim Oranı : % 10
  • İndirimli Fiyatı :153,00
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Detay Yayıncılık
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet

Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, meyve-sebze işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.
Kitapta yer alan bilgilerin öğrencilerimize, konuya ilgi duyanlara ve okuyanlara katkıda bulunması ve yararlı olmasını dilerim. 

 

Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
76.5 TL 153 TL
51 TL 153 TL
38.25 TL 153 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları
ISBN: 978-625-3930-84-4, Türkçe ,2023, 324 sayfa, (16X24 cm2), 1. hamur kağıt.
415,00
352,75
% 10
Cisimlerin Mukavemeti
ISBN: 978-975-0409-17-2, Çeviri: Ayşe Soyuçok , Özgün Soyuçok, Kasım 2022, 814 sayfa.
1.500,00
1.350,00
% 15
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
545,00
463,25
% 15
Gıda Laboratuvar Tekniği
ISBN: 978-605-7846-46-4 ,Türkçe, 2020, 208sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
195,00
165,75
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Gıda/Besin Teknolojisi
ISBN: 978-605-395-001-1, Türkçe, 2007, 194 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
165,00
140,25
% 15
Gıda Mikrobiyolojisi
ISBN: 948-605-4334-02-5, Türkçe, 2013, 688 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
750,00
637,50