0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
   
 
 
 
 
     
Türkiye ve Dünyada Sağlık Turizmi
Satışta
ISBN: 978-605-494-093-6, Türkçe, 2015, 272 sayfa, (14x21 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Seyahat Acentaları
Satışta
Seyahat Acentaları
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Az Gelişmiş ve Gelişmekte Olan Ülkelerde Turizmin Ekonomik Etkileri
Satış Dışı
ISBN: 9789944141505, Türkçe, 1.basım, 2008, 128 sayfa, (16,5x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Seyahat Acentaları Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-9944-223-23-2, Türkçe, 1. basım, 2007, 160 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Turizm ve Toplumsallaşma
Satış Dışı
ISBN: 979-975-8969-127, Türkçe, 3. basım, 2004, 172 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Turizmde Tanıtma
Satış Dışı
ISBN: 97-9975-8326-784, Türkçe, 2004, 306 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Seyahat Endüstrisi İşletmeleri
Satış Dışı
ISBN: 9799-758-8958-77, Türkçe, 2. basım, 2005, 232 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Turizm İşletmelerinde Toplam Kalite Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-403-138-2, Türkçe, 2010, 400 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Turizmde Alternatif Ekolojik Turizm - Doğa Turizmi - Kırsal Turizm - Yayla Turizmi
Satışta
ISBN: 978-605-4940-76-9, Türkçe, 2015, 304 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Servis & Mutfak Terimleri Sözlüğü
Satış Dışı
Servis & Mutfak Terimleri Sözlüğü
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Mutfak Hizmetleri
Satış Dışı
Mutfak Hizmetleri
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Profesyonel Restoran Yönetimi [İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar]
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-59-3, Türkçe, 1. basım, 2010, 368 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Konaklama ve Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Tekniği ve Uygulamaları
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2. basım, 2009, 224 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-86-9, Türkçe, 3. basım, 2010, 456 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Beslenme ve Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-975-8969-19-6, Türkçe, 2012, 276 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Yiyecek ve İçecek Servisi
Satış Dışı
ISBN: 97811-111-402-29, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Slow Food ve Gökçeada: Yönetsel Bir Yaklaşım
Satış Dışı
ISBN: 9789-758-969-586, Türkçe, 2007, 128 sayfa, (13x19 cm2), kiitap kağıdı.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I - II
Satışta
ISBN: 9786-05-5216-016, Türkçe, 2012, 130 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.
Pişirme Yöntemleri
Satışta
ISBN: 97860-55-216-092, Türkçe, 2012, 329 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
+KDV
TDK Bilim stoklarında tükendi.