Kapat
Edebiyat Tarih Araştırma
Mühendislik Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Tıp Eczacılık Dişçilik
Mimarlık Fakültesi
Bilişim Enformatik Kitapları
Hukuk Fakültesi
Ziraat Orman Fakültesi
Eğitim Öğretim Fakültesi
İşletme Fakültesi
Güzel Sanatlar
İktisat Finans Bankacılık
Gazetecilik Sinema Reklam
İlahiyat Din Kitapları
MYO Kitapları
Kaynak Kitaplar
Oyuncak Deney Setleri
Sınava Hazırlık Kitapları
Popüler Bilim
Bu Fırsat Kaçmaz
Kapat
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Türkiye'nin İnternet Kitapçısı
Zengin Stok, İtinalı Paketleme
Üniversite Ders Kitapları
Üyelik İşlemleri
Üye Girişi
Üye Ol
Şifremi Unuttum
Sipariş Takip
Hoşgeldiniz,
0
Sepetinizde
0
ürün bulunmaktadır.
Toplam
0,00
₺
Siparişi Tamamla
Tüm Kategoriler
Edebiyat Tarih Araştırma
Mühendislik Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
Tıp Eczacılık Dişçilik
Mimarlık Fakültesi
Bilişim Enformatik Kitapları
Hukuk Fakültesi
Ziraat Orman Fakültesi
Eğitim Öğretim Fakültesi
İşletme Fakültesi
Güzel Sanatlar
İktisat Finans Bankacılık
Gazetecilik Sinema Reklam
İlahiyat Din Kitapları
MYO Kitapları
Kaynak Kitaplar
Oyuncak Deney Setleri
Sınava Hazırlık Kitapları
Popüler Bilim
Bu Fırsat Kaçmaz
Çok Satanlar
Yeniler
Yayınevleri
Yazarlar
Kampanyalar
Papatya Bilim
KATEGORİLER
MENÜ
Üst Kategori
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Ana Sayfa
İşletme Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
21
20
start=0
p=list&k_id=155
/Yiyecek-icecek-isletmeciligi-155
Marka Seçiniz
Detay Yayıncılık
Ekin Basın Yayın
Nobel Yayın Dağıtım
Sırala
Ürünleri Sırala
A'dan Z'ye Sıralı
Z'den A'ya Sıralı
Ürün Fiyat Artan Sıralı
Ürün Fiyat Azalan Sıralı
En Çok Satılan Ürünler
Sadece fotoğraflı olanlar
Göster
Ürün Sayısı
12
24
48
Hepsi
21
Ürün
1
2
»
Filtreleme
Alt Kategoriler
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Sıdıka BULDUK (Prof. Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-975-8326-41-9, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
110,00
₺
99,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Yiyecek ve İçecek Servisi
Alptekin SÖKMEN (Doç.Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
105,00
₺
94,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Turistik Ürün Politikası
Alp TİMUR
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
125,00
₺
112,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
Adnan TÜRKSOY
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
120,00
₺
108,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
Murat DOĞDUBAY (Doç. Dr. )
Gencay SAATCI (Dr. )
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
110,00
₺
99,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Beslenme ve Besin Teknolojisi
Samiye ERDOĞAN (Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
150,00
₺
135,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Yaşar YILMAZ
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
125,00
₺
112,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
Nilüfer KOÇAK (Prof. Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
95,00
₺
85,50
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Nazife KÜÇÜKASLAN
Ayşe BAYSAL
Ekin Basın Yayın
ISBN: 978-605-3278-58-0, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
310,00
₺
279,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 15
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
Cevdet AVCIKURT (Prof. Dr.)
Necdet HACIOĞLU (Prof. Dr.)
Nobel Yayın Dağıtım
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
480,00
₺
408,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Yaşar YILMAZ
Özgür YILMAZ
Özer YILMAZ
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
100,00
₺
90,00
₺
Sepete Ekle
FAVORİLERE EKLE
% 10
Profesyonel Restoran Yönetimi [İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar]
Kurtuluş KARAMUSTAFA
Şenol ÇAVUŞ
Mehmet SARIIŞIK
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-5681-59-3, Türkçe, 1. basım, 2010, 368 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
60,00
₺
54,00
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
Sıdıka BULDUK (Prof. Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
100,00
₺
90,00
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Konaklama ve Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Tekniği ve Uygulamaları
Alptekin SÖKMEN (Doç.Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2. basım, 2009, 224 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
55,00
₺
49,50
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Slow Food ve Gökçeada: Yönetsel Bir Yaklaşım
Rıdvan YURTSEVEN (Doç. Dr. )
Detay Yayıncılık
ISBN: 9789-758-969-586, Türkçe, 2007, 128 sayfa, (13x19 cm2), kiitap kağıdı.
12,50
₺
11,25
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Banket ve Servis Yönetimi
Hüseyin ALTINEL
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-944-075-2, Türkçe, 2017, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20,00
₺
18,00
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Ahmet AKTAŞ (Prof. Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-605-5681-86-9, Türkçe, 3. basım, 2010, 456 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
15,00
₺
13,50
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I - II
Ayhan GÖKDEMİR
Detay Yayıncılık
ISBN: 9786-05-5216-016, Türkçe, 2012, 130 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
100,00
₺
90,00
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Pişirme Yöntemleri
Nevzat ERASLAN
Detay Yayıncılık
ISBN: 97860-55-216-092, Türkçe, 2012, 329 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15,00
₺
13,50
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE
% 10
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Ahmet AKTAŞ (Prof. Dr.)
Bahattin ÖZDEMİR (Dr.)
Detay Yayıncılık
ISBN: 978-975-8969-19-6, Türkçe, 2012, 276 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
13,50
₺
12,15
₺
Stokta kalmamıştır!
FAVORİLERE EKLE