0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     
% 10
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Satışta
ISBN: 978-975-8326-41-9, Türkçe, 2013, 126 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
110,00
99,00
% 10
Yiyecek ve İçecek Servisi
Satışta
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2011, 206 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
105,00
94,50
% 10
Turistik Ürün Politikası
Satışta
ISBN: 978-605-4940-65-3, Türkçe, 2014, 424 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
125,00
112,50
% 10
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-918-915-6, Türkçe, 2015, 176 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
120,00
108,00
% 10
Yiyecek ve İçecek Paradoksu
Satışta
ISBN: 978-605-944-096-7 Türkçe, 2017, 272 sayfa, (14x21 cm2), kitap kağıdı.
110,00
99,00
% 10
Beslenme ve Besin Teknolojisi
Satışta
ISBN: 978-975-8969-41-2, Türkçe, 2009, 472 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
150,00
135,00
% 10
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-9944-223-03-4, Türkçe, 2012, 360 sayfa, (16,5x21.5 cm2), 2. hamur kağıt.
125,00
112,50
% 10
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
Satışta
ISBN: 9789-944-22324-9, Türkçe, 2010, 142 sayfa, (16x23 cm2), kitap kağıdı.
95,00
85,50
% 10
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Satışta
ISBN: 978-605-3278-58-0, Türkçe, 2009, 404 sayfa, (16x23 cm2), 1. hamur kağıt.
310,00
279,00
% 15
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
Satışta
ISBN: 978605-133-0891, Türkçe, 2011, 505 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
480,00
408,00
% 10
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Satışta
ISBN: 978-605-5216-57-3, Türkçe, 2013, 280 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
100,00
90,00
% 10
Profesyonel Restoran Yönetimi [İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar]
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-59-3, Türkçe, 1. basım, 2010, 368 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
60,00
54,00
Stokta kalmamıştır!
% 10
Gıda ve Personel Hijyeni
Satışta
ISBN: 9789-758-326-716, Türkçe, 2014, 208 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
100,00
90,00
Stokta kalmamıştır!
% 10
Konaklama ve Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Tekniği ve Uygulamaları
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-35-7, Türkçe, 2. basım, 2009, 224 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
55,00
49,50
Stokta kalmamıştır!
% 10
Slow Food ve Gökçeada: Yönetsel Bir Yaklaşım
Satış Dışı
ISBN: 9789-758-969-586, Türkçe, 2007, 128 sayfa, (13x19 cm2), kiitap kağıdı.
12,50
11,25
Stokta kalmamıştır!
% 10
Banket ve Servis Yönetimi
Satışta
ISBN: 978-605-944-075-2, Türkçe, 2017, 384 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
20,00
18,00
Stokta kalmamıştır!
% 10
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-605-5681-86-9, Türkçe, 3. basım, 2010, 456 sayfa, (16x24 cm2), 2. hamur kağıt.
15,00
13,50
Stokta kalmamıştır!
% 10
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I - II
Satışta
ISBN: 9786-05-5216-016, Türkçe, 2012, 130 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
100,00
90,00
Stokta kalmamıştır!
% 10
Pişirme Yöntemleri
Satışta
ISBN: 97860-55-216-092, Türkçe, 2012, 329 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
15,00
13,50
Stokta kalmamıştır!
% 10
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Satış Dışı
ISBN: 978-975-8969-19-6, Türkçe, 2012, 276 sayfa, (14,5x21,5 cm2), 2. hamur kağıt.
13,50
12,15
Stokta kalmamıştır!