0

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00
   
 
 
 
 
     

Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
ISBN: 978-605-7846-35-8 ,Türkçe, 2019, 754 sayfa, (16x23,5 cm2), 1. hamur kağıt.
  • Yazar:Ertan ANLI
    Pınar ŞANLIBABA
  • Liste Fiyatı : 545,00
  • 463,25
  • Ürün İndirim Oranı : % 15
  • İndirimli Fiyatı :463,25
    KAZANCINIZ :
  • Yayınevi :Nobel Yayın Dağıtım
  • Stok Durumu :
Satışta
Adet
Fermente gıdaların tarihçesi, bilinen en eski kayıtlara göre MÖ 6000'li yıllara kadar uzanmaktadır. Bu tarihten günümüze kadar fermente gıdalar giderek artan bir ilgi ile hem üretilmeye hem de tüketilmeye başlanmıştır. Kuşkusuz, bunun en önemli nedeni, fermente gıdaların insan sağlığı üzerine olan olumlu etkilerinin giderek daha iyi anlaşılmasıdır. Özellikle fermente ürünlerin antimikrobiyel, antioksidan, probiyotik, kolesterol düşürücü ve benzeri etkilere sahip olmalarından dolayı, fonksiyonel ve terapötik etkileri olduğu bilim dünyası tarafından kabul görmüş bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak, çalışmayı farklı üniversitelerde çalışan ve uzman akademisyenlerden kurulu geniş bir yazar grubu ile birlikte gerçekleştirdik ve alanındaki benzer kitaplardan daha güçlü, öncü ve farklı olmasını hedefledik.
Kitabın başlangıç bölümünü fermantasyonun tarihçesi oluşturmuştur. Sonrasında, günlük hayatımızda önemli bir yer tutan ve severek tükettiğimiz fermente gıdalar, ayrı bölümler hâlinde tek tek ele alınmış ve bu gıdaların mikrobiyolojisi, teknolojisi ve sağlık üzerine olumlu etkilerine yer verilmiştir. Kitabın son kısmında ise, fermente gıdalar mevzuatı ile ülkemizde yaygın tüketimi bulunmayan, ancak yurtdışında sıklıkla tüketilen diğer fermente gıdalar hakkında da bilgiler yer almıştır. Kitap; akademisyenler ve bu alanda öğrenim görenler öğrenciler yanında, akademik çalışma yapmayan kişilere de hitap edebilecek düzeyde hazırlanmıştır.
Kitabımızın öğrencilere, akademisyenlere ve konuya ilgi duyan herkese yararlı olması dileğiyle….

(M.E.)
Türkiye İş Bankası - Maximum Kart
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4
231.63 TL 463 TL
154.42 TL 463 TL
115.81 TL 463 TL
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
% 15
Biyoçeşitlilik Eğitimi
ISBN: 978-605-1708-54-6, Türkçe, 2023, 354 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
484,00
411,40
% 15
Gıdalarda Renk
ISBN: 978-625-7401-03-6, Türkçe, 2021, 253, sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
250,00
212,50
% 10
Gıda Kimyası ve Analizleri 1
ISBN: 978-975-436-173-5, Türkçe, 2020, 385 sayfa, (19x23,5 cm2), kitap kağıdı.
400,00
360,00
% 15
Gıdalarda Tekstür
ISBN: 978-625-406-490-6 ,Türkçe, 2020, 126 sayfa, (13,5x21,5 cm2), 1. hamur kağıt.
140,00
119,00
% 15
Gıda Mühendisliğine Giriş
ISBN: 978-605-033-148-6, Türkçe, 2020, 472 sayfa, (16x23,5 cm2), kitap kapağı.
375,00
318,75
% 15
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
ISBN: 978-605-792-807-8, Türkçe, 2019, 162 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
375,00
318,75
% 14
Gıda Bilimine Giriş ve Sürdürülebilir Yaşam
ISBN: 978-605-9594-46-2, Türkçe, 2018, 192 sayfa, (17x26 cm2), 90 gr 1. hamur kağıt.
270,00
232,20
% 15
İçim İçimi Yiyor - What’s Eating You?
ISBN: 978-605-974-663-2, Çeviri: Ferhunde ÖKTEM (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2018, 128 sayfa, (19x27 cm2), 1. hamur kağıt.
175,00
148,75
% 15
Glütensiz Yaşam For Dummies - Living Gluten-Free For Dummies
ISBN: 978-605-974-665-6, Çeviri: Tuba İLZE, Türkçe, 2018, 372 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 20
Dünyada Gıda Terörü
ISBN: 978-975-620-548-8, Türkçe, 2016, 320 sayfa, (14x20 cm2), kitap kağıdı.
144,00
115,20
% 15
Vegan Yaşam
ISBN: 978-605-974-644-1, Çeviri: Tuba İLZE (1. basımdan çeviri), Türkçe, 2017, 380 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
335,00
284,75
% 10
Gastronomi Bilimi
ISBN: 978-605-944-093-6, Türkçe, 2017, 288 sayfa, (16x24 cm2), kitap kağıdı.
262,50
236,25
% 5
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
ISBN: 978-975-244-714-1, Türkçe, 2017, 226 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
215,00
204,25
% 10
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı
ISBN: 978-605-944-088-2, Türkçe, 2017, 312 sayfa, (16x24 cm2), 1. hamur kağıt.
170,00
153,00